Nee,sta se to desava??Gde sam ja?Kakav je ovo tunel??Do skoro je sve bilo u redu!Staa je to?Da li ono neka devojcica?Jestee!I Hejj tiii..Eno jos decee..Hej decacee ...Da li me cujeteee???
Sta je ovo??Gde oni iduu!?
Da li cu se i ja sa njima nastaviti?? ..Kakvaa je ovo bela svetlost?? Nista mi nije jasno !
Andjelaa,Andjelaa budi see!Sta se to desava?Zasto vristis? Zivu si me prepala crna Andjela..!
Mama,jaa..Sanjala sam cudan san!Setala sam cvetnom livadom i odjednom upala u nesto!
I zatim sam videla neku decu u tom tunelu.I neku belu svetlost!
I onda si me ti probudila..
Jao,dobro jee..Jako si me uplasilaa.
O Boze koliko ima sta??Zar je proslo 10h?
Ne,Andjela sada je pola 6 ujutru!Jos je jako rano!
Ajde spavaj.Ja cu te probutiti za trening ne brini!
Mama,znas nisam ti nesto rekla!
Pa zar ces mi reci sada u 6 ujutru???
Pa daa...Znas mama jaa,ja mislim da vidim _________.
Nastavak cu vam postaviti uskoro..Znam da je uvod malo kratak,ali ce sledeci delovi biti duzi,obecavam. Pa,nadam se da vam se 'uvod' svidja!
Sta je ovo??Gde oni iduu!?
Da li cu se i ja sa njima nastaviti?? ..Kakvaa je ovo bela svetlost?? Nista mi nije jasno !
Andjelaa,Andjelaa budi see!Sta se to desava?Zasto vristis? Zivu si me prepala crna Andjela..!
Mama,jaa..Sanjala sam cudan san!Setala sam cvetnom livadom i odjednom upala u nesto!
I zatim sam videla neku decu u tom tunelu.I neku belu svetlost!
I onda si me ti probudila..
Jao,dobro jee..Jako si me uplasilaa.
O Boze koliko ima sta??Zar je proslo 10h?
Ne,Andjela sada je pola 6 ujutru!Jos je jako rano!
Ajde spavaj.Ja cu te probutiti za trening ne brini!
Mama,znas nisam ti nesto rekla!
Pa zar ces mi reci sada u 6 ujutru???
Pa daa...Znas mama jaa,ja mislim da vidim _________.
Nastavak cu vam postaviti uskoro..Znam da je uvod malo kratak,ali ce sledeci delovi biti duzi,obecavam. Pa,nadam se da vam se 'uvod' svidja!